Nettipalvelut

Olen toiminut projektinpäällikkönä useassa nettitv-palvelun tuotannossa. Palvelut on toteutettu eri tavoin ja aina yhteistyössä monialaisen kumppaniverkoston kanssa. Osaajia ja kumppaneita on tarvittu videoiden tuotantoon, tekstien tuotantoon, teknologian tuotantoon, graafiseen tuotantoon sekä kaupalliseen osaamiseen. Sama osaajapaletti (Sisällöntuotanto, teknologia, desing, bisnes) tarvitaan useimpiin nettipalveluihin. Yhä vahvemmin kaikkiin edellämainittuihin liittyy nykyään kytkökset sosiaaliseen mediaan.

Audiovisuaalista sisältöä voi hyödyntää hyvin kevesti hyödyntäen esim. pilvipalveluita, kuten Youtubea tai Vimeota tai voidaan rakentaa kokonaan oma palvelu, mikäli sisällöntuotantoa ja resursseja kanavan pyörittämiseen riittää.

Experiencelapland.tv oli KTAMK:n projekti 2006-2007, Lapin matkailua tukeva nettiTV.

AV-magneetti oli osa KTAMK:n Mopaali-hanketta 2009. NettiTV oli suunnattu kulttuurialan opiskelijoiden sisällön esilletuomiseen.

KTAMK:n Mopaali-hankkeessa ideoitu Yrityspalapeli toteutettiin yhteistyössä alueyrityspalveluiden kanssa 2009. Videota, tekstiä ja animaatioita yhdistävä palvelu tukee aloittavia yrittäjiä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s