Sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys aloittaa Kemi-Tornio alueella

Koivupuun tai lehden rakennetta voi verrata verkostomaisuuteen.

(LEHDISTÖTIEDOTE) Elokuussa Digipoliksessa aloittava Koivu Interactive on Meri-Lapin   ensimmäinen sosiaalisen median konsultointiin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. Lisäksi Koivu Interactive tekee myös suunnitelmia, suosituksia sekä toteuttaa viestintää sosiaalisessa mediassa yritysten ja organisaatioiden käyttöön.

Koivu Interactiven yrittäjä Mikko Manninen on aikaisemmin työskennellyt Kemi-Tornion ammattikorkeakoulussa ja vetänyt sosiaaliseen mediaan ja Internetiin liittyviä hankkeita sekä konsultoinut yrityksiä ja johtajia.

Manninen kertoo, että monessa yrityksessä tai organisaatiossa pohditaan sosiaalisen median käyttöä sisäisessä tai ulkoisessa viestinnässä, mutta ei haluta tehdä hyppyä tuntemattomaan liian heppoisin eväin. Yhdessä tehdyt suunnitelmat, strategiat ja viestinnän resursointi avaavat tietä hyvään viestintään.

Manninen on käyttänyt sosiaalisessa mediassa toimimiseen tuhansia tunteja ja  verkostoitunut paljon muiden sosiaalisen median yrittäjien kanssa. ”Kerromme toisillemme kantapään kautta oppimistamme asioista ja uusista palveluista ja näkymistä. Firman kautta autan muita yrityksiä pääsemään nopeasti vauhtiin hyödyntämällä omia kokemuksiani.”

Yritykseltä on tilattu koulutuksia, konsultointia, esityksiä ja suunnittelutyötä. Kirjoittamisen taito ja oman asian tyylikäs esittäminen ovat avaintaitoja SoMe:ssa. Uusissa palveluissa korostuvat pelillisyys, mobiili, liikkuva käyttö ja sijaintiin liittyvät palvelut.  Myös yrityksen sisäinen ja  eri piireihin rajoitettu sosiaalisen median käyttö kiinnostaa yhä enemmän.

Lisätiedot:

Mikko Manninen puh: 050-5707175

mikko.manninen@koivuinteractive.com

http://koivuinteractive.com

http://www.facebook.com/koivuinteractive

Jätä kommentti