Ensimmäinen päivä yrittäjänä

Ensimmäinen työpäivä yrittäjänä on takana, tai oikeastaan hyvää vauhtia käynnissä, kun kello on 17:00

Uusi työhuone, pieni neuvottelupöytä tulee vielä

Uusi toimisto on valoisa 15 m2 nurkkahuone. Digipoliksen alueelta löytyy myös kuntosali, sauna, -kokous ja seminaaritiloja. Alueella työskentelee 40 yritystä ja kaikkiaan n. 500 työntekijää. Kesällä on varmasti hiljaisempaa, mutta tutustuin kuitenkin noin kymmeneen ihmiseen tänään.

Kaksi koulutusta, yksi esitys ja yksi SoMe-suunnitelma on jo varmistunut tilauksiksi. Suurin osa niistä on syksyllä. SoMe-suunnitelman tulee  kuitenkin valmistua heinäkuussa ja tekemistä riittää parin tarjouspyynnön kanssa, jotka kilahtivat tänään laatikkoon.

Yrityksen kasvi

Yrityksen ensimmäisenä päivänä saatiin viimeisteltyä ja julkaistua firman virallinen logo. Suunnittelija jakoi Skype-yhteydellä ruutunsa, niin että muutoksia pystyi seuraamaan ja chatissä saatoin  reaaliaikaisesti kertoa muutostoiveet. Sähköpostikommentointiin verrattuna työ valmistui monta päivää aikaisemmin.

Posti toi myös uuden iPhonen vanhan iPhonen tilalle. Liittymäni muuttui yrityksen omistukseen, mutta numero säilyy kuitenkin ennallaan ja löytyy täältä. Saan myös käyttöön yhdeksän kappaletta 020-alkuisia puhelinnumeroita, joille en ole  keksinyt kuitenkaan käyttöä.  Kenties perustan asiakaspalveluun ja tilauksiin omat numerot 🙂

Ja tietysti – tottakai tein myös ensimmäiset tsekkaukset Foursquareen ja Facebook-place:siin. Nyt se on virallista!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s